Afaceri de la zero. Ciprian Sălceanu, un antreprenor cu experienţă în producţia de îngheţată artizanală, a deschis gelateria Puro Vero din Bucureşti şi a pus bazele unui laborator propriu de producţie, după investiţii de 150.000 de euro

♦ Gelateria se află la parterul blocurilor One din Aviaţiei, dispune şi de o terasă şi are o capacitate de circa 70-80 de persoane ♦ Într-o zi bună, câteva sute de clienţi îi...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.