Afaceri de la zero. Ciprian Sălceanu, un antreprenor cu experienţă în producţia de îngheţată artizanală, a deschis gelateria Puro Vero din Bucureşti şi a pus bazele unui laborator propriu de producţie, după investiţii de 150.000 de euro
♦ Gelateria se află la parterul blocurilor One din Aviaţiei, dispune şi de o terasă şi are o capacitate de circa 70-80 de persoane ♦ Într-o zi bună, câteva sute de clienţi îi...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- În mod normal, reţeaua Carrefour ar trebui să fie cumpărată de producătorii români, care susţin că nu au loc pe rafurile Carrefour, de PSD, pe modelul succesului magazinelor Unirea şi, de ce nu, de fraţii Pavăl de la Dedeman, ca să susţinem capitalul româ
- Importul de mere şi pere a depăşit pentru prima dată 100 milioane de euro în 2024 şi ar putea creşte din nou
- Analiză ANALIZĂ ZF. Importul de mere şi pere a depăşit pentru prima dată 100 mil. euro în 2024 şi ar putea creşte din nou anul acesta din cauza îngheţului din primăvară. România exportă anual peste 400 de tone de mere şi importă peste 90.000 de tone, iar circa 80
- ZF Agropower. Netafim a instalat sisteme de irigaţii pe 10.500 de hectare în România, de la livezi de fructe şi câmpuri cultivate cu legume, la viţă-de-vie, grâu, porumb şi floarea-soarelui
- Afaceri de la zero. Ciprian Sălceanu, un antreprenor cu experienţă în producţia de îngheţată artizanală, a deschis gelateria Puro Vero din Bucureşti şi a pus bazele unui laborator propriu de producţie, după investiţii de 150.000 de euro