Termeni şi condiţii

 

 

Termeni generali

 
Acest site (denumit generic site sau website) este parte a site-urilor Mediamex. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între tine şi Mediamex Investment SRL. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.
 
Mediamex poate schimba conţinutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.
 
Continuând să utilizezi site-ul presupune acordul tău tacit, şi achiesarea în întregime la termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor Mediamex.
 
Mediamex poate schimba, suspenda sau întrerupe site-ul în orice moment, fără a anunţa în prealabil. Mediamex poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site. Totodată Mediamex poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.
 
 
Obligaţiile utilizatorilor la înregistrare/abonare
 
Accesul la conţinutul online complet al Mediamex Business Center este restricţionat şi condiţionat de procesul de abonare. Pentru a avea acces la conţinutul complet, utilizatorul trebuie să fie abonat la produsele pe care vrea să le vizualizeze.
 
Pe parcursul procesului de abonare utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de înregistrare/abonare va conţine informaţii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail), care vor fi folosite pentru ca reprezentanţii de vânzări ai Mediamex să poată identifica şi contacta direct utilizatorul, şi pentru ca procesul de abonare să fie cât mai rapid.
 
Pentru a folosi serviciile oferite de Mediamex Business Center, eşti de acord:
 
1. să furnizezi date adevărate, exacte şi complete despre tine aşa cum este cerut de formularul (formularele) de înregistrare
 
2. să menţii şi să înnoiesti, atunci când situaţia o cere, datele personale pentru a fi adevărate, exacte şi complete. Dacă vei furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Mediamex Investment SRL are dreptul să suspende sau să îţi desfiinţeze contul şi să îţi refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.
 
3. dacă utilizezi alt nume sau o adresă de e-mail care nu îţi aparţine, cererea de înregistrare/abonare va fi ştearsă şi, în cazul unor daune provocate celorlalţi utilizatori, echipei Mediamex Investment SRL sau site-ului, datele tale vor fi oferite Poliţiei şi organelor de anchetă.
 
 
Colectarea şi folosirea informaţiilor
 
Mediamex este unicul deţinător al informaţiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, împărţi sau închiria informaţiile unor terţe părţi în alte moduri decât cele aduse la cunoştinţă prin intermediul acestui disclaimer.
 
 
Anunţarea modificărilor
 
Dacă informaţiile de identificare ale unui utilizator se schimbă sau dacă un utilizator doreşte să renunţe la serviciile Mediamex Business Center, date personale încredinţate de către utilizator vor fi corectate, actualizate sau eliminate, după caz. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul formularului de feedback accesibil după logare. Dacă Mediamex decide să îşi schimbe politica, va afişa aceste schimbări pe pagina principală astfel încât utilizatorii să fie întotdeauna informaţi cu privire la informaţiile pe care le colectează, cum le utilizează şi în ce circumstanţe le face publice. Dacă Mediamex decide să utilizeze informaţii personale în alte scopuri sau modalităţi decât cele prezentate la momentul în care au fost înregistrate, îi va anunţa pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informaţiilor în alte scopuri. Informaţiile vor fi utilizate de Mediamex în concordanţă cu politica sub care acestea au fost culese.
 
 
Opţiunea de dezabonare
 
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească un newsletter Mediamex Business Center, prin intermediul linkului de dezabonare conţinut în e-mail. Dezabonarea de la produsele Mediamex Business Center se face online, trimiţând solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site după logare.
 
 
Securitate
 
Mediamex Business Center adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline, cât şi online. Formularele de abonare la newsletterele şi/sau produsele Mediamex Business Center necesită introducerea unor date personale (de exemplu numărul de telefon mobil), care vor fi protejate. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Doar angajaţii a căror activitate specifică implică lucrul cu informaţii personale (de exemplu reprezentanţii departamentelor de vânzări, plăţi sau de serviciu clienţi) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.
 
 
Răspundere juridică. Despăgubiri
 
Conţinutul acestui website, inclusiv ştirile, cotaţiile, datele şi alte informaţii, este furnizat de Mediamex şi de către furnizorii săi de conţinut. Acest site furnizează instrumente de informare oamenilor de afaceri, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse. Mediamex nu cere clienţilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Mediamex prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, după logare.
 
Mediamex şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de Mediamex Business Center şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. Mediamex îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.
 
Deşi Mediamex face toate eforturile pentru a obtine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, Mediamex nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia. Fiecare utilizator al Mediamex Business Center este de acord ca, la cererea Mediamex Investment SRL, să exonereze de răspundere www.zfcorporate.ro şi Mediamex Investment SRL pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document. Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare în România.
 
 
Drepturi de autor
 
Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial.
 
Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la articole, informaţii, fotografii, date - generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe -, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice - şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 
Site-ul şi conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului Mediamex Business Center, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descarcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective. Mediamex nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu.
 
 

Livrarea serviciilor

 

Livrarea serviciilor se face online, prin intermediul site-ului www.zfcorporate.ro, si, in cazul abonamentelor care includ si editia tiparita, la adresa specificata de abonat.

 
Ziarul Financiar, logo-ul Ziarul Financiar, ZF Corporate, Mediamex, logo-ul Mediamex şi Mediamex Business Center sunt proprietatea Mediamex Investment SRL., niciuna dintre ele neputând fi utilizate fără acordul scris al Mediamex Investment SRL.
 
Pentru abonamentele digitale ZF Corporate, activarea si livrarea conturilor se va realiza in 24 de ore de la efectuarea platii. In cazul abonamentelor la editia tiparita, livrarea va incepe de la data de 1 a lunii urmatoare, cu conditia ca abonatul sa fi indicat adresa de livrare pana in data de 25 a lunii.
 

Dezabonare

 
Dezabonarea se realizeaza prin notificare exprimată în scris, la adresa customer@m.ro cu un preaviz de 30 de zile, timp în care părţile îşi vor executa obligaţiile.