Agrobusiness. România poate abatoriza jumătate din porcii pe care-i are, dar pentru a-şi satisface consumul are nevoie de o capacitate de şase ori mai mare. Care sunt companiile cu cele mai mari abatoare de porcine din România
Românii mănâncă anual 9 milioane de porci, însă doar 3 milioane, adică o treime din total, sunt crescuţi local. Iar din aceştia din urmă, un milion sunt aduşi în ţară de peste...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Bogdan Grama, fost manager la Abatorul Periş, a fost recrutat de Carmistin pentru a coordona dezvoltarea producţiei de carne de porc
- Afaceri de la Zero. Tania Puşcărău produce genţi şi rucsacuri din piele într-un atelier din Reghin sub brandul Tanna. „Pentru mai mult de 50% dintre clientele noastre contează că sunt produse în România“
- ZF Agropower. Fermierii îşi doresc o bursă românească de cereale, cu preţuri şi contracte la vedere, cum sunt cele din America, la Chicago, sau din Franţa, la Paris. „Este o soluţie foarte bună, ca să eliminăm barierele care există între fermieri şi trade
- ZF Retail Summit 2024. Avem în continuare un apetit pentru consum, deşi consumatorii sunt mai chibzuiţi. Este important să investim acum ca să putem să creştem sectorul de retail în viitor
- Americanii vor tarife mai mari pe uleiul de gătit uzat importat din China