ZF Agropower. Dan Vodnar, cercetător în domeniul alimentaţiei şi biotehnologiei şi profesor universitar: În ultimii ani, ne-am orientat tot mai mult spre mediul de business. Avem proiecte în care producem probiotice, alimente personalizate, valorificăm deşeurile agroalimentare şi aplicăm procese de fermentaţie de nouă generaţie
România se confruntă cu o lipsă acută de fonduri pentru cercetare, motiv pentru care, în ultimii ani, universităţile s-au orientat tot mai mult spre mediul de business, spune prof. dr. Dan...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ZF Agropower. Dan Vodnar, cercetător în domeniul alimentaţiei şi biotehnologiei şi profesor universitar: În ultimii ani, ne-am orientat tot mai mult spre mediul de business. Avem proiecte în care producem probiotice, alimente personalizate, valorificăm de
- ZF Agropower. Producătorii de brânzeturi: Trebuie să investim în procesare însă costurile sunt mari. E greu să găseşti loc pe raft şi să concurezi cu produse mai ieftine din import
- ZF Agropower. Ionuţ Grama, Gramador: Coşul de cumpărături s-a diversificat, dar volumele au scăzut. Cu trei băcănii am vândut anul trecut tobă cât vindeam cu una în 2020. Valoarea medie a coşului de cumpărături în băcăniile a crescut de la 43 lei şi pe 45
- ZF Agropower. Familia Păstrăv a dezvoltat de la zero două ferme, două pensiuni şi trei magazine Băcănia Boierească cu care a ajuns şi în Bucureşti
- ZF Agropower. Lanţul de carmangerii Carne şi Sare reia expansiunea şi vrea să intre pe piaţa din Bucureşti. „Aveam un business plan pe cinci ani, dar care s-a întins pe nouă ani din cauză că statul schimbă regulile jocului peste noapte“