Afaceri de la zero

Marius Iosif face 500.000 lei cu o fabrică de procesare a cărnii în Constanţa şi vrea să intre cu mezelurile sale în restaurantele City Grill

Marius Iosif, un antreprenor de profesie navigator, a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 539.000 de lei (117.000 de euro) cu o afacere în domeniul procesării de carne. Activitatea...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.