ZF NEWS
-
Afaceri de la Zero. Cum au crescut? Mihai Negoţ a trecut de la producţia de miere de albine la un brand de mied, o băutură alcoolică răcoritoare cu care vrea să cucerească terasele în timpul verii
ieri, 20:05
Miedul, o băutură alcoolică pe bază de miere de albine, a devenit principala idee de business a lui Mihai Negoţ după ce a început să... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Andreea Machidon şi Mihai Petrescu au transformat „o vară cu prea mulţi castraveţi“ în sursă pentru un business cu conserve de fructe şi legume
miercuri, 19:38
În comuna Bucşani din judeţul Dâmboviţa, sub pădurea Neagra, Andreea Machidon şi Mihai Petrescu au găsit locul perfect pentru derularea... pe larg
-
Afaceri de la Zero. A pornit o fabrică de sucuri din mere cu 10.000 de euro şi vrea să ducă brandul Merero la nivel naţional
marţi, 19:37
Pentru Alexandru Ilie, născut şi crescut în Voineşti (judeţul Dâmboviţa), merele nu sunt doar fructele preferate, ci şi cele de la care a... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Familia Halasz, cu o experienţă de 20 de ani în agricultură, a dezvoltat brandul Gustul Rafinat, sub care vinde dulceţuri, murături şi siropuri
luni, 19:16
Povestea Gustului Rafinat începe în urmă cu 20 de ani când familia Halasz a decis să se mute de la oraş la ţară şi să construiască un... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Marius Turcu şi Elena Radu au făcut din pasiunea lor un business şi au deschis o şcoală de dans în Iaşi, căreia i-au trecut pragul circa 8.000 de cursanţi în cei şapte ani de funcţionare
duminică, 17:59
Marius Turcu, de profesie medic veterinar, şi Elena Radu, cu background în domeniul bancar, cunoscuţi şi ca Dansatorii Anonimi, au transformat... pe larg
-
Afaceri de la zeroPovestea tânărului care a renunţat la cea mai căutată meserie din România şi care a ales să îşi urmeze visul. Ce a ajuns acum să facă
sâmbătă, 11:38
-
Afaceri de la Zero. Familia Vlădoiu a dezvoltat brandul de mâncare gata preparată PapoHAPO şi se gândeşte să extindă brandul peste hotare
1 iun 2023
Bogdan Vlădoiu împreună cu soţia sa, doi antreprenori cu experienţă în piaţa de comerţ cu produse vrac, au dezvoltat brandul PapoHAPO, sub... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Kofi Ti, brand de băuturi artizanale răcoritoare, a ieşit la export şi-a dublat cifra de afaceri în patru ani, până la 1,3 mil. lei în 2022
31 mai 2023
Kofi Ti, brandul de băuturi artizanale răcoritoare creat în 2018 de mai mulţi antreprenori, a ajuns din mica fabrică din România şi la... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Denisa Botaş şi mama ei produc uniforme medicale personalizate sub brandul Dr. Bla Scrubs într-un atelier din Râşnov şi vor să deschidă, în viitor, un magazin fizic în Bucureşti
30 mai 2023
Denisa Botaş, medic rezident în anul al treilea, specialitatea radiologie şi imagistică medicală, a pus bazele proiectului Dr. Bla Scrubs... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Sibi Stanciu a decis în 2014 să producă încălţăminte şi a investit 200.000 de euro în ultimii ani în propria fabrică, de unde ies lunar 400-500 de pantofi
29 mai 2023
Antreprenoarea Sibi Stanciu a pornit un business de producţie de pantofi după ce a intrat într-o fabrică de încălţăminte pentru practică... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Dan Posea a pus pe hold „cozonacul.ro“, platforma prin care spera să mute obiceiul de consum al cozonacului pe tot parcursul unui an, dar dezvoltă Teto, o cafenea care îmbină cafeaua de specialitate cu partea de brunch
28 mai 2023
Dan Posea este primul antreprenor din platforma video Afaceri de la Zero, cel care în mai 2019 povestea despre cum încearcă, împreună cu... pe larg
-
Afaceri de la Zero. David Sandu şi tatăl său au investit 2,5 mil. euro în Crama de Piatră, un proiect pornit în Vadu Săpat, care cuprinde o cramă boutique, un restaurant şi o unitate de cazare cu douăsprezece camere
25 mai 2023
David Sandu, un antreprenor în vârstă de 23 de ani, a pornit alături de tatăl său Crama de Piatră, un proiect dezvoltat în comuna Vadu... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Camelia Jugănaru a creat brandul Merinderia în 2019 şi produce zacuscă, gemuri şi legume congelate într-o mică fabrică din Prahova
24 mai 2023
Antreprenoarea Camelia Jugănaru a pornit în 2019 un business propriu sub numele de Merinderia, din pasiunea pentru gătit şi dorinţa de a avea... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Maria Metea a creat brandul de saltele pentru sport DiYogi şi are clienţi din toată lumea
23 mai 2023
Maria Metea iubeşte sportul încă din copilărie şi continuă să fie activă chiar şi acum la vârsta maturităţii. Însă sportul nu i-a... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Radu Chiţuc a creat platforma de educaţie alternativă Upmind şi speră la afaceri de peste 500.000 de euro în 2024
22 mai 2023
Radu Chiţuc, absolvent de Drept, împreună cu doi parteneri, au pornit în ianuarie 2023 platforma de educaţie alternativă pentru adulţi... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Cosmin şi Mircea Dumitru realizează bijuterii din metale preţioase sub brandul Iomico folosind echipamente de imprimare 3D după o investiţie de 400.000 euro
21 mai 2023
-
Afaceri de la Zero. Diana Merişcă şi soţul ei au investit 10.000 de euro în Jujuc, un proiect prin care propun abonamente lunare care asigură pachete cu jucării pentru cei mici, iar în prima jumătate de an de activitate au ajuns la 30 de abonamente active
18 mai 2023
Diana Merişcă, fostă angajată într-o multinaţională, şi soţul ei, de profesie product designer, au creat Jujuc, un proiect antreprenorial... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Ana Maria Godeanu, de profesie inginer mecanic, a pornit un business în zona de textile şi a strâns sub brandul The Luxury Bed peste 30 de modele de lenjerii de pat premium din bumbac şi circa 300 de perdele şi draperii
17 mai 2023
Ana Maria Godeanu, de profesie inginer mecanic şi fostă angajată în administraţia publică, a pornit un business în industria de textile şi... pe larg
-
Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Cătălin Meşter a creat I Love Failure, un şir de evenimente în care oamenii vorbesc liber despre eşec. „Până nu voi vedea Love Failure în toată lumea, nu mă voi opri“
16 mai 2023
Cătălin Meşter, un antreprenor român cunoscut pentru implicarea sa în businessuri precum Bookups (despre care ZF a scris în august 2019 în... pe larg
-
Afaceri de la Zero. După licenţă, a plecat în Belgia, unde a stat trei ani să înveţe secretele ciocolatei. Apoi s-a întors în Bucureşti şi şi-a deschis propriul său business. Care este povestea Boem Atelier?
15 mai 2023
Boem Atelier, laborator de ciocolată deschis în vara anului trecut de Vlad Niculescu, va produce anul acesta aproape 50.000 de praline, dublu... pe larg