Afaceri de la zero. Un inginer, un psiholog şi un economist au investit 50.000 de euro într-un aprozar, unde vând legumele pe care le cultivă într-o comună din Dâmboviţa
Ilie Ciorchină, Marius Tudorache şi Andrei Drăgan au început, în urmă cu patru ani, să cultive legume în localitatea Băleni din judeţul Dâmboviţa, iar anul acesta au deschis...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noŞtri milionari. Au readus la viaţă afacerea de perdele şi draperii creată de mama lor şi vor să ajungă la 3 milioane de lei cu brandul Anmar Decor“. În momentul în care am ajuns la primul milion am ştiut că busin
- Afaceri de la Zero. Maria Teodorescu pictează pe sticlă şi dezvoltă brandul de globuri şi decoraţiuni Vitri şi are propriul magazin în Cluj. „Mă gândesc să trimit şi în Europa pentru că sunt cereri de la românii plecaţi în afară.”
- Afaceri de la Zero. Andra Cordovan a lucrat într-o florărie când era studentă la Facultatea de psihologie şi a decis apoi să îşi facă propriul business în acelaşi domeniu. Vânzările ANDRA - a floral story au crescut cu 25% în acest an
- Afaceri de la Zero. Andreea Luca, de profesie jurnalist, aduce gustul oriental la Iaşi prin restaurantul pakistanez Indus, iar planul ei este să ajungă cu proiectul său în următorii ani în mai multe oraşe ale ţării
- Afaceri de la Zero. Raluca şi Mihai Petrilă din Iaşi au pornit gelateria Cosi Buono după investiţii de circa 120.000 de euro, iar ambiţia lor este să producă gelato artizanal cu fructe din cultura proprie