Afaceri de la zero. Un inginer, un psiholog şi un economist au investit 50.000 de euro într-un aprozar, unde vând legumele pe care le cultivă într-o comună din Dâmboviţa
Ilie Ciorchină, Marius Tudorache şi Andrei Drăgan au început, în urmă cu patru ani, să cultive legume în localitatea Băleni din judeţul Dâmboviţa, iar anul acesta au deschis...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Iona este un brand românesc de bijuterii din aur a cărui poveste se construieşte cu „multă, foarte multă perseverenţă“
- Afaceri de la Zero. Cristina Mauna a decorat peste 200 de evenimente şi locaţii prin proiectul Eventis Decor, pornit acum trei ani
- Şase ani de Afaceri de la zero şi primii noştri milionari: Cofetăria Dulciuri Minunate a trecut de 1 mil. euro în 2024. „Depăşirea acestui prag ne-a dat un impuls de a continua evoluţia“
- Afaceri de la Zero. Paul Iacob şi Răzvan Ciobotaru produc siropuri pentru baruri, restaurante şi cafenele într-o fabrică din Focşani, sub brandul Supreme Drops, şi vor să ajungă cu produsele lor peste graniţă, în Europa
- Afaceri de la Zero. Ciprian Andreoiu a renunţat la mediul corporate pentru a produce, într-o fabrică din judeţul Prahova, sucuri naturale din fructe şi legume sub brandul Rural – Sănătate de la ţară, prezent deja în 70 de locaţii HoReCa