Afaceri de la zero. Stelian Olaru şi Adriana Dănilă au creat două branduri pe piaţa restaurantelor din Bucureşti, iar 2019 le-ar putea aduce vânzări de 1 mil. euro
Primul restaurant a fost deschis în 2015 la parterul unei clădiri de birouri din Piaţa Victoriei, iar al doilea în 2018, un concept diferit faţă de primul, adresat unui consumator care...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. Se vorbeşte mult despre businessuri mari, dar cred că e important să cunoaştem şi povestea unui antreprenor mic, cu o afacere de 100.000 de euro sau de 500.000 de euro, să vedem cum gestionează totu
- Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. De la Work and Travel la antreprenoriat sau cum a devenit Andrei Bălan proprietar de cafenea sub umbrela 5 to go
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Acadeea, un business cu prăjituri din Cluj-Napoca, a ajuns la venituri de peste 1,8 milioane lei la cinci ani de la înfiinţare
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. O familie de antreprenori ţinteşte afaceri de 1 mil. euro cu trei centre de activităţi sportive recreative sub brandurile Jumping House şi Skateland „Vrem să deschidem o nouă locaţie“
- Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. Adrian Mitache a renunţat la domeniul bancar pentru a paria pe HoReCa. „În timp ce alţii închideau, 5 to go continua să deschidă locaţii şi asta m-a convins să merg cu o franciză“