Afaceri de la zero. Stelian Olaru şi Adriana Dănilă au creat două branduri pe piaţa restaurantelor din Bucureşti, iar 2019 le-ar putea aduce vânzări de 1 mil. euro

Primul restaurant a fost deschis în 2015 la parterul unei clădiri de birouri din Piaţa Victoriei, iar al doilea în 2018, un concept diferit faţă de primul, adresat unui consumator care...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.