Afaceri de la zero. Laura Buţincu şi Geanina Dumitrescu, două surori din judeţul Neamţ, produc dulceaţă, zacuscă, siropuri şi murături în Bicaz şi le vând în ţară, dar şi în străinătate
Laura Buţincu şi sora ei, Geanina Dumitrescu, originare din Bicaz, judeţul Neamţ, au început să facă dulceţuri în serii mari după ce au participat la un festival de mâncare, iar...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Afaceri de la Zero. Lavinia Toma şi partenerul ei de viaţă Mihai au pornit anul trecut Dognomz, un brand sub care produc mâncare gătită pentru câini, iar peste ani visează să aibă o mică unitate de producţie
- Şase ani de Afaceri de la zero şi primii noştri milionari: Bear King, un restaurant specializat în wurstgeri din Târgu-Mureş, a creat 7 locuri de muncă
- Afaceri de la Zero. Mihaela Ruxanda şi soţul ei s-au întors în România după ce au locuit mai mulţi ani în Italia şi au deschis cofetăria I love cakes din Craiova, după investiţii de 15.000 de euro
- Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Fondatorii fromageriei Amis de la Fête caută un nou spaţiu pentru a se muta în centrul Capitalei şi urmăresc şi o extindere naţională
- Afaceri de la zero. Elena Stanciu, cu background în domeniul confecţiilor, a pornit la începutul pandemiei proiectul Poartă-mă cu flori, un brand sub care produce haine din ţesătură naturală vopsite vegetal