Afaceri de la zero
Afaceri de la zero. Delicii fără suplicii
Anca Boeroiu este bucătar-şef, om de vânzări, responsabil cu achiziţiile, omul de la facturare, de la ambalare şi o mulţime de alte „departamente” din bucătăria unei afaceri mici,...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. De la un start în pandemie la 4 cafenele şi o lecţie de business dură învăţată pe cont propriu. Care este povestea lui Robert Chiriţoiu, unul dintre cei mai tineri francizaţi 5 to go?
- Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. Cum a ajuns Craiova pe harta 5 to go? Povestea Laurei Poenaru, cea care a deschis deja 6 cafenele, dar este tot cu ochii pe creştere
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Horaţiu Vasilescu, proprietarul Casei de Oaspeţi Caezu din Nucşoara, jud. Argeş: Direcţia aceasta de ecoturism a început să capete cât mai multă consistenţă
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Cum a ajuns Albu Bretzels din Suceava de la un mic chioşc în care vindea covrigi la afaceri de 2,6 mil. lei şi şapte simigerii
- Afaceri de la zero. Cristian Dragu şi-a dorit să pună în valoare meşteşugul local şi moştenirea primită de la bunici şi a lansat Distil Art, o distilerie artizanală în Ţinutul Buzăului