Afaceri de la zero. Cristian Maria, un tânăr cu experienţă în recrutare, a pus bazele proiectului Reedact, o platformă care construieşte CV-uri într-o singură pagină menită să câştige atenţia
♦ În primul an de funcţionare, Reedact îşi propune să ajungă la 25.000 de CV-uri ♦ „Scopul nostru pe termen lung este să devenim o platformă de recrutare altfel“....
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Acvatic Bebe Club vrea să ajungă la 1 mil. euro la finalul anului. „E nevoie de timp, consecvenţă, rezilienţă şi multe alegeri curajoase“
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Alexu Toader, Viscri 32: Când am făcut restaurantul, nimeni nu se aştepta să reziste. Astăzi îl ţinem deschis nouă luni din an şi suntem cel mai mare angajator din sat
- Afaceri de la Zero. CUM PRINDE VIAŢĂ O IDEE. Cum a ajuns Anca Andrei să creeze brandul de pantofi Ancolette dintr-o glumă şi o nevoie. „Totul începe cu o schiţă, îi dau libertate artistei din mine“
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Zuluff, un brand de scutece pentru copii, a ajuns la afaceri de 2,7 mil. lei „Vom avea o variantă îmbunătăţită a produsului şi vrem să creştem distribuţia“
- Afaceri de la zero. Diana Bejan a lăsat corporaţia pentru antreprenoriat şi a deschis Prăjitură din Natură, o cofetărie în inima Capitalei cu deserturi exclusiv fără zahăr