Afaceri de la zero. Antreprenorul Sorin Barbu a investit 180.000 euro în restaurantul La Pescaderia din nordul Bucureştiului, unde aduce peşte direct din Spania

„Am locuit într-un oraş port în Spania şi lucrând acolo în restaurant am desco­pe­rit ce înseamnă să mă­nânci peşte. Restaurantul este un concept de pescărie în care peştele...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.