Efecte în lanţ în economie. Un mic producător care furniza legume şi fructe către restaurante: „Dacă înainte livram către 100 de restaurante, acum mai sunt 10 care au şi serviciul de livrare

Andreea Lupu, fondatoarea Fresh-Fruits Logistics, o firmă cu 18 angajaţi care ducea în restaurante legume şi fructe de la producători români spune că a redus la jumătate programul de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.