Efecte în lanţ în economie. Un mic producător care furniza legume şi fructe către restaurante: „Dacă înainte livram către 100 de restaurante, acum mai sunt 10 care au şi serviciul de livrare
Andreea Lupu, fondatoarea Fresh-Fruits Logistics, o firmă cu 18 angajaţi care ducea în restaurante legume şi fructe de la producători români spune că a redus la jumătate programul de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Artmark: Valoarea totală a obiectelor vândute în cadrul licitaţiilor de toamnă din România, Bulgaria şi Croaţia s-a apropiat de 2 mil. euro, în creştere cu 16% faţă de sezonul din vară. În România, vânzările au depăşit 1,1 mil. euro
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Superbet Betting şi Gaming. Jocuri de noroc
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Sphera Francise Group. Restaurante
- Românii devin mai prudenţi de Black Friday: 4 din 10 îşi taie bugetul chiar la jumătate, iar 2 din 10 renunţă complet la cumpărături
- Investiţiile sunt cel mai bun semnal pentru economie. Dan Şucu, proprietarul Mobexpert: Trebuie să găsim soluţii prin care să aducem optimism, suntem antreprenori români, ne interesează ce facem în România