Ce val de clienţi aduce vacanţa de vară în restaurantele cu specific pescăresc de pe litoralul românesc? Pescăria lui Matei, Popasul Pescarilor din Olimp şi Golful Pescarilor din Agigea, afaceri totale de 46 mil. lei anul trecut. „Investim în procesare“

♦  Pescăria lui Matei: În două luni deschidem o mică fabrică de conserve de peşte în Moviliţa, cu 1,3 mil. euro  ♦  Popasul Pescarilor din Olimp: Am dezvoltat cu...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.