​Slow Food Buzău, cu 32 de membri - fermieri, producători de alimente, propietari de pensiuni şi restaurante - a atras peste 10.000 de turişti la Buzău în doi ani de activitate, din 10 ţări europene, printre care Spania şi Germania „Ne dorim ca Buzăul să devină un pol al gastronomiei artizanale.”

Slow Food Buzău, o comunitate care reuneşte în prezent peste 32 de membri, respectiv fermieri, producători de alimente, pensiuni agroturistice, restaurante şi iubitori de hrană sănătoasă...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.