HORA: Dintr-o investiţie de 100.000 de euro în HoReCa se obţine un profit net de circa 40.000 de euro pe an. Industria ospitalităţii e un domeniu profitabil şi poate să ajungă la 10% din PIB. Avem nevoie de susţinere, predictibilitate fiscală şi parteneriat cu statul

♦ Pentru antreprenorii din HoReCa, provocările sunt nelipsite, iar printre cele mai mari se numără birocraţia, legislaţia stufoasă şi cu prea multe interpretări, lipsa de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.