Business sportiv. Amer Sports, care are în portofoliu branduri precum Salomon, Wilson şi Atomic, a finalizat achiziţia fabricii locale Savrom din Deva. Grupul a ajuns să opereze trei fabrici în România
♦ La începutul acestui an, grupul finlandezo-chinez a deschis o fabrică la Oradea, unde produce legături pentru schi alpin ♦ Investiţia pentru contrucţia fabricii a...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Analiză Analiză ZF. Unde se duc ajutoarele de stat pentru investiţii: Guvernul a pariat pe industria auto, cea a materialelor de construcţii şi pe industria alimentară cu ajutoarele de stat în ultimul deceniu
- EXCLUSIV ZF. Americanii de la Mars fac primele achiziţii în România. Surpriza e că nu fac în industria alimentară, ci în cea veterinară. AniCura, un business de clinici şi spitale veterinare deţinut de Mars, a cumpărat o afacere autohtonă şi se uită după
- Business sportiv. Amer Sports, care are în portofoliu branduri precum Salomon, Wilson şi Atomic, a finalizat achiziţia fabricii locale Savrom din Deva. Grupul a ajuns să opereze trei fabrici în România
- Business sportiv. Comerţul cu haine şi echipamente sportive, pe trend ascendent în România. Retailerii de modă îşi extind gama de produse sportive, în timp ce lanţurile de magazine sportive deschid noi unităţi în ţară
- România, pe locul al treilea în UE la lipsa accesului la o alimentaţie decentă: 16% dintre români nu îşi permit o masă cu carne o dată la două zile. Media Uniunii Europene este de 8,5%