Antreprenori locali. Familia Mândru a finalizat o investiţie de 10 mil. euro în restaurarea cramei Tohani, cu o istorie de 75 de ani, care va fi deschisă şi pentru turişti. „Este foarte important să-i aduci pe oameni acasă la tine, ca apoi să te recunoască atunci când te văd la raft“
Virgil Mândru, proprietarul Tohani România, una dintre cele mai importante crame de pe plan local, care are o suprafaţă de 350 de hectare cu viţă-de-vie, spune că ploile din prima parte a...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Vânzările de produse la mâna a doua s-au dublat în ultimii cinci ani. Magazinele second-hand, cândva o destinaţie pentru oameni fără bani, au devenit cool
- Virgil Mândru, proprietarul Tohani: Este un an perfect pentru calitatea strugurilor pentru vin
- Grafic: Către ce ţări exportăm cea mai multă pâine
- Grafic: Evoluţia exporturilor de pâine şi ale altor preparate din aluat de pâine
- Grafic: Calendarul mărcilor fast-food internaţionale prezente pe plan local