Afaceri de la zero. Diana Bejan a lăsat corporaţia pentru antreprenoriat şi a deschis Prăjitură din Natură, o cofetărie în inima Capitalei cu deserturi exclusiv fără zahăr

♦  Investiţia iniţială a fost de 50.000 de euro din credit pentru start-up-uri.  ♦  Pe lângă cofetăria-braserie din zona Foişorul de Foc din Bucureşti, Prăjitură...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.