Canicula taie prânzul de pe lista meselor servite la terasă, iar unele restaurante au închis locaţiile în timpul amiezii. „Singura variantă bună este să stea în interior cu aerul condiţionat la prânz“

♦ Terasele, cele care îşi doresc cel mai mult zile fără ploaie, resimt efectele negative ale caniculei şi se confruntă cu reducerea numărului de clienţi la orele prânzului....
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.