Analiză ZF. Cum au ajuns preţurile din restaurantele din Bucureşti să fie comparabile cu sau mai mari decât cele din Roma ori Barcelona? „Preţurile sunt cu 50% mai mari ca în 2019, dar nu mi se pare o creştere importantă“. Unii actori din HoReCa spun că preţurile au explodat ca urmare a scumpirilor pe lanţ, de la utilităţi la salarii şi de la materii prime la dobânzi

♦ Alţi jucători din domeniu afirmă că aceste creşteri de preţuri sunt într-o anumită măsură justificate pentru că Bucureştiul are un nivel de trai similar sau mai bun ca al...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.