ANALIZĂ. Peste 100 de puncte gastronomice locale, afaceri de familie, care fac turism la scară mică, au apărut în România în primii trei ani de când există acest concept. „Aproape tot ce folosim e din gospodăria noastră.“

♦ „ Acest concept a pornit la iniţiativa Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23 în anul 2016. Pe harta HoReCa a României au fost puse în trei ani 111 puncte gastro­nomice...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.