ZF Live. Vlad Cojocaru, Rigatoni Pasta: Investiţia într-un restaurant Rigatoni Pasta se ridică la 80.000-100.000 de euro, dintre care 15.000 de euro reprezintă taxa de franciză. O franciză Rigatoni are potenţial de a avea vânzări totale de peste 2 milioane de lei pe an

Rigatoni Pasta Bar, un business început în Iaşi, şi-a mărit numărul de restaurante în plină pandemie, deschizând în Bucureşti, în luna iunie a acestui an, cea de-a treia unitate....
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.