Daniel Mischie, CEO al City Grill: Masa de prânz este tot mai des servită la birou sau acasă. Traficul şi confortul de a mânca acasă sau în locurile special amenajate de la locul de muncă vor înlocui pe termen lung prânzul în oraş
Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, estimează venituri de 42 mil. euro pentru anul în curs,...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cum au ajuns doi giganţi din Franţa cei mai mari producători de lactate din România: Albalact a avut o cifră de afaceri de 1,3 mld. lei în 2024, iar Danone 1,1 mld. lei
- Iulian Anghel, ZF: Când nu mai sunt bani, se pune întrebarea ce se va întâmpla cu zecile de programe gen Prima Casă, IMM Invest, panouri solare, Rabla, ajutoare pentru investiţii, tichete de vacanţă sau finanţare pentru capitalizarea băncilor de stat. Com
- Poţi să pleci de la un vis şi să ajungi la primul milion. Poveştile strânse la Afaceri de la Zero vin să construiască încrederea în antreprenoriat mic şi curajos, care deschide nişe de piaţă, luptă pentru idei şi creează comunităţi. E rândul tău să fii no
- Ministerul Agriculturii are banii şi intenţia să facă din România un hub regional în industria alimentară, dar nu este clar cum o să ajungă acolo
- ZF Agropower. Fraţii Stefanovici, întorşi din Italia, au investit 120.000 de euro într-o mică fabrică de brânzeturi lângă Rădăuţi. Procesează o tonă de lapte pe săptămână de la fermieri din Bucovina şi produc mozzarella, burrata şi caciotta