Antreprenori locali
Producătorul de conserve Scandia Sibiu, cu afaceri de peste 200 milioane lei, face primii paşi spre vânzare
Scandia Food din Sibiu, cel mai mare producător local de conserve pe bază de carne, controlat de doi antreprenori locali, se pregăteşte să fie scos la vânzare de proprietari, conform...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ambasadoarea SUA la Bucureşti: România devine mai stabilă, mai transparentă şi mai predictibilă pentru investitori. Aderarea la OECD va fi un mare salt înainte
- Inflaţia dă înapoi datorită preţurilor alimentelor. Preţurile la servicii şi bunuri nealimentare cresc
- Bancherii spun că România se agaţă de cifrele care o menţin în topurile din agricultură şi nu trece la procesare: în 2024 rămâne al patrulea producător de cereale în UE, dar trebuie să treacă la agroindustrie, adică să facă făină şi apoi pâine, ca şi rest
- Grafic: Poziţia Lidl în topul importatorilor locali în ultimii ani
- Bogdan Grama, fost manager la Abatorul Periş, a fost recrutat de Carmistin pentru a coordona dezvoltarea producţiei de carne de porc