După retragerea neaşteptată de la IBM, Bogdan Balaci revine ca şef al Ymens Teamnet

7 feb 2013 Autor: Adrian Seceleanu

Bogdan Balaci (foto), care a părăsit anul trecut în mod neaşteptat subsidiara locală a companiei IBM - unde ocupa funcţia de CEO -, a preluat la începutul acestei luni funcţia de director general al furnizorului local de servicii IT de tip cloud Ymens IT, deţinut de compania Teamnet Internaţional.

„Bogdan Balaci devine CEO Ymens începând cu 7 februarie, în urma unui  contract de management semnat cu compania de cloud”, a anunţat firma. „Tehnologia cloud este domeniul IT cu cel mai mare potenţial de creştere în acest moment, la nivel mondial, nu numai la nivel regional sau local. Ymens are deja un portofoliu solid şi urmează să ofere în platformă noi soluţii care vor răspunde cererii tot mai mari din partea IMM-urilor”, a spus Balaci.

Ymens Teamnet avea la finele anului trecut circa 10.000 de utilizatori pentru soluţiile sale de cloud. Teamnet a făcut parte din grupul de companii Asesoft înfiinţat de omul de afaceri Sebastian Ghiţă, care şi-a vândut însă anul trecut participaţiile la toate firmele IT&C. Sebastian Ghiţă este în prezent deputat din partea PSD.

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.