Revino lansează o hartă a producătorilor locali de brânzeturi. Alina Iancu, fondator: În România se poate observa în ultimii ani o maturizare a producţiei de brânzeturi
Numărul producătorilor locali de brânzeturi a crescut în ultimii doi ani, majoritatea fiind în Transilvania, urmată de Bucovina, tot mai mulţi dintre aceştia fiind atenţi la...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Afaceri de la zero. Inspirată de un brand local din Bucureşti, Andreea Ignat a început să facă eclere pe care le livra în Reghin. Astăzi, businessul are trei puncte de desfacere şi va mai deschide încă unu
- Octavian Păltănea, Carmistin The Food Company: Noi nu mai importăm carne de porc din afara României. Jumătate din capacitate ne este asigurată de fermele proprii, iar cealaltă de alte ferme din ţară. România are un deficit de 1 mld. euro produs de carnea
- România, la extreme: în timp ce patronatele şi chiar guvernul se luptă să nu crească salariul minim pe economie pentru că IMM-urile nu ar avea resurse financiare pentru acest lucru, la polul opus un patron caută de un an şi jumătate un director operaţiona
- Companiile româneşti încearcă să se extindă în Ungaria
- IMM-urile susţin majorarea contingentului de muncitori străini în 2026: Este o nevoie acută de forţă de muncă în construcţii, HoReCa, transporturi, agricultură şi servicii