Proiect european de 77,3 mil. lei pentru modernizarea şi eficentizarea energetică a spitalului judeţean de urgenţă din Drobeta Turnu Severin

21 oct 2019 Autor: Laurentiu Cotu

Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, subordonat Consiliului Judeţean Mehedinţi, a câştigat un proiect european de 77,3 mil. lei (peste 16 mil. euro), pentru modernizare/recompartimentare spaţii interioare si eficientizare energetică. Contractul a fost semnat în cadrul Axei prioritare 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon; Prioritatea de investiţii: 3.1 -  Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv in clădirile publice, şi in sectoarele locuinţelor; Operaţiunea: B - Cladiri publice.

Investiţia presupune lucrări de izolarea termică a pereţilor exteriori, izolarea termică perimetrală a ferestrelor, montarea tâmplăriei din aluminiu şi geam triplu-strat, termo-hidroizolarea teraselor, interveneţii la lifturile existente, suplimentarea cu noi grupuri sanitare, finisarea cu covor PVC antibacterian a interiorului grupurilor sanitare, saloanelor şi rezervelor precum şi a vestiarelor.

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.