Investiţie de peste 6 mil. lei pentru reabilitarea secţiei de boli infecţioase din cadrul spitalului judeţean de urgenţă Zalău

25 mar 2020 Autor: Laurentiu Cotu

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a finalizat o investiţie de peste 6 mil. lei, derulată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea pavilionului secţiei de boli infecţioase. În urma lucrărilor, clădirea secţiei, declarată monument istoric şi dată în exploatare în anul 1912, a fost modernizată astfel încât să poată fi respectate normele şi standardele actuale de igienă.

’’Secţia de Boli Infecţioase din cadrul spitalului de urgenţă Zalău deserveşte judeţul Sălaj, fiind singura cu acest specific - atât pentru adulţi, cât şi pentru copii - iar necesitatea acesteia este cu atât mai mare în contextul actual al pandemiei COVID-19’’, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Noua capacitate a pavilionului va fi este de 62 de paturi.

        

 

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.