CJ Bistriţa-Năsăud investeşte 17 mil. euro într-o sală polivalentă de 2.700 de locuri

21 oct 2019 Autor: Laurentiu Cotu

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a demarat o investiţie de 80 mil. lei (aproape 17 mil. euro) pentru construirea unei săli polivalente de aproximativ 2.700 de locuri, care va deveni funcţională până cel târziu în 2021. Contractul de proiectare şi execuţie pentru acest complex sportiv (sală polivalentă, pistă de atletism, terenuri de sport), a fost semnat de reprezentanţii CJ Bistriţa-Năsăud cu cei ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii.

Investiţia presupune construcţia unui corp de clădire de 7.350 mp, a unei piste de atletism de 132 metri lungime, a unor terenuri exterioare de handbal, tenis şi baschet, dar şi a unei parcări auto de 475 de locuri. Viitoarea sală polivalentă va avea o capacitate de 2.675, inclusiv tribună retractabilă de 640 de locuri. Suprafaţa întregului complex va fi de peste 3 hectare.

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.