Cum se va consolida piaţa extrem de fragmentată a clinicilor stomatologice? Urmăriţi ZF Live miercuri, 22 martie 2023, ora 12.00 cu Bogdan Ciucu, fondator Dental Elite
Cum se va consolida piaţa extrem de fragmentată a clinicilor stomatologice? Urmăriţi ZF Live miercuri, 22 martie 2023, ora 12.00 cu Bogdan Ciucu, fondator Dental Elite
Urmăriţi...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ZF Live. Ion Sturza, preşedintele Fribourg Capital şi fost premier al Republicii Moldova: România a făcut un salt uriaş la nivel calitativ din 1990 încoace. Este pe harta mondială şi este tratată cu respect din punct de vedere politic, cultural, chiar şi
- Care este viitorul portului Constanţa în faţa schimbărilor geopolitice? Urmăriţi ZF Live joi, 28 martie, ora 12:30, o discuţie cu Laurenţiu Mironescu, director de exploatare, COREMAR
- Cum se reseteaza lumea in care traim, ce ne va aduce viitorul schimbarilor geopolitice? Urmăriţi ZF Live joi, 28 martie, ora 12:00, cu Ion Sturza de la Fribourg Capital
- ZF Live. Paula Rus, managing partner, Today Workforce: Industria auto trece printr-o transformare, se duce spre automatizare, un proces care pune frână recrutării din acest sector
- ZF Live. Irinel Orzac, proprietarul restaurantului Tinecz din Timişoara: Se simte o creştere şi o mişcare bună a pieţei HoReCa din Timişoara. Lucrurile se schimbă în bine şi oamenii încep să iasă mai des la restaurant