ZF NEWS
-
Sebastian loan Hotca, vicepreşedinte ANPC: În ultimii ani, contextul economic şi evoluţiile rapide ale pieţei au amplificat atât oportunităţile, cât şi responsabiităţile noastre Respectarea legislaţiei nu trebuie să fie un obiectiv exclusiv al membrilor A
astăzi, 16:41
-
Supliment ZF 27 de ani. Cum a fost anul 1999 în business
astăzi, 15:03
Preluarea Daciei de către Renault a schimbat radical soarta industriei auto. Investiţiile de aproape 3 mld. euro au adus tehnologii moderne şi... pe larg
-
5 to go intră pe piaţa distribuţiei de pachete turistice: lanţul de cafenele semnează un parteneriat cu Fibula Air Travel şi aduce ofertele în peste 650 de unităţi din ţară
astăzi, 12:48
-
CEC Bank semnează o convenţie cu Fondul de Garantare a Creditului Rural pentru finanţarea agricultorilor
astăzi, 10:45
-
SUPLIMENT ŢARA LUI MAI BINEPorţia de Leadership. De la cultura prânzului la comunităţi de Mai Bine
astăzi, 00:05
-
SUPLIMENT ŢARA LUI MAI BINEChef Amalia Stanciu, Zexe Zahana: Ne dorim ca meniul să spună şi povestea grădinii, şi a producătorului, nu doar a bucătarului. Gătim în ritmul naturii, astfel că în fiecare anotimp avem produse de sezon
astăzi, 00:05
„Sezonalitatea este cu siguranţă unul dintre pilonii meniului nostru. Gătim în ritmul naturii, astfel că în fiecare anotimp apar în meniu... pe larg
-
SUPLIMENT ŢARA LUI MAI BINEDin fermă în farfurie, prânzul behind the scenes. RadicStar, companie ce pune pe piaţă produse din carne din Argeş: Suntem la o distanţă relativ mică faţă de Bucureşti şi avem avantajul de a putea livra zilnic către HoReCa
astăzi, 00:05
„Suntem conştienţi de faptul că gusturile diferă de la o regiune la alta, dar ne străduim permanent să ne adaptăm preferinţelor locale,... pe larg
-
SUPLIMENT ŢARA LUI MAI BINEAlexandru Ilinca, brand chef la Buongiorno Italian: „În Italia, prânzul este sfânt. Totul se opreşte în loc pentru o oră. Oamenii ştiu ce mănâncă şi aleg ingrediente simple, locale. Prânzul ne ajută să ne încărcăm bateriile şi noi mizăm pe gust şi pe preţ
astăzi, 00:05
„Vrem şi noi să facem asta, să aducem puţin din stilul italienesc şi să le spunem clienţilor: opriţi-vă din tot ceea ce faceţi şi să... pe larg
-
SUPLIMENT ŢARA LUI MAI BINEArieşul Agrolact, o mică fabrică din Apuseni, îşi spune povestea în restaurantele din Capitală
astăzi, 00:05
Vama Seacă, un sat de doar 200 de locuitori, pare pierdut pe harta geografiei, dar a devenit reper pe harta lactatelor prin Arieşul Agrolact,... pe larg
-
SUPLIMENT ŢARA LUI MAI BINEDe la grâul de la ţară la brunch-ul de la oraş. Brunch-ul, tot mai popular în weekend în Bucureşti: la J’ai Bistrot acest obicei „de import” a fost adaptat local şi e făcut cu legume, fructe, brânzeturi şi mezeluri de la producători români
astăzi, 00:05
„Am avut mai multe variante de brunch, care au variat de la săptămână la săptămână. Erau fie meniuri-surpriză, fie preparate gândite... pe larg
-
TOP 10 cele mai valoroase companii din România în 2025. Ziarul Financiar a premiat aseară în cadrul Galei ZF 27 de ani cele mai valoroase zece companii din România. Top 10 valorează împreună peste 321 mld. lei (63 mld. euro). Valoarea primilor zece jucăto
astăzi, 00:00
-
Grafic: Evoluţia importurilor şi exporturilor de preparate din fructe şi legume
ieri, 20:00
-
Grafic: Topul celor mai mari exportatori de preparate din legume şi fructe
ieri, 20:00
-
Grafic: Clasamentul producătorilor de petfood din Europa
ieri, 20:00
-
Oul a ajuns simbolul scumpirii traiului în toată Europa. În Spania, preţurile au crescut cu 30% într-un an, în Ungaria cu 20%. Până şi în Polonia, unul dintre cei mai mari producători şi exportatori din UE, sunt probleme
ieri, 19:54
La începutul anului, în SUA efectele gripei aviare s-au combinat cu cererea mare pentru a produce o criză a ouălor. Preţurile au atins... pe larg
-
Exportul de mobilă a revenit pe creştere în primele şase luni cu livrări de 1,2 mld. euro. Industria mobilei este una dintre puţinele din sectorul prelucrător cu excedent comercial
ieri, 19:36
Companiile din România au făcut exporturi de mobilă de peste 1,27 miliarde de euro în primele şase luni ale anului, în creştere cu 3,5%... pe larg
-
Ce aşteaptă de la 2026 antreprenorii şi executivii din HoReCa: turbulenţe şi provocări. „Nu suntem stresaţi că vine criza, am mai trecut prin câteva şi avem mai multă experienţă acum. Deci, ne punem centurile de siguranţă şi ridicăm măsuţele.“
ieri, 19:32
În cafenelele şi restaurantele din România deja se simte o schimbare a comportamentului de consum. Oamenii vin mai rar şi cumpără mai... pe larg
-
Analiză
Analiză ZF. Exportul de mobilă a revenit pe creştere în S1. Care sunt companiile care au deschis drumul livrărilor de 1,2 miliarde de euro în primele şase luni. Industria mobilei este una dintre puţinele din sectorul prelucrător cu excedent comercial
ieri, 19:09
Companiile din România au făcut exporturi de mobilă de peste 1,27 miliarde de euro în primele şase luni ale anului, în creştere cu 3,5%... pe larg
-
TendinţeCum se vede 2026 prin ochii antreprenorilor şi executivilor din HoReCa: Va fi un an cu multe turbulenţe şi provocări, dar dezvoltarea trebuie să continue. „Se va vedea rezilienţa antreprenorilor români. Am trecut prin crize mai grele şi am rămas în picioa
ieri, 19:02
În industria ospitalităţii din România, primele semne de „oboseală“ au apărut în 2025, mai întâi în oraşele secundare şi... pe larg
-
CEC Bank pentru Afaceri RomâneştiCEC Bank pentru Afaceri Româneşti. Georgios Kaissaris, Nea Ellada, distribuitor de produse greceşti: În fiecare an avem un target de creştere de circa 15-20%. Nimeni nu poate opri dezvoltarea României
ieri, 18:48
Cel mai cunoscut produs din portofoliul Nea Ellada sunt sucurile AGROS, dar alături de ele mai sunt uleiul de măsline sau dulciuri... pe larg
