Videoconferinţa Confidex „Despre încrederea în economie în vreme de criză”: Andrei Cionca, CEO şi fondator Impetum Group: Vrem să ducem platformele ROCA şi ROCA X la Bursă

2 iun 2020 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Andrei Cionca, CEO şi fondator Impetum Group

Platformele ROCA şi ROCA X, parte a grupului Impetum, care au drept activitate investiţiile în companiile aflate în dificultate financiară, ar putea să se listeze la Bursă în viitor, a spus Andrei Cionca, CEO şi fondator Impetum Group, la videoconferinţa Confidex „Provocările companiilor româneşti înainte şi după pandemie”, parte din proiectul mai amplu „Despre încrederea în economie în vreme de criză”.

„Vrem să ducem ROCA la Bursă în viitor. Este singurul vehicul prin care se investeşte în companii aflate în dificultate. Ne gândim să mergem la Bursă şi cu ROCA X. E un proces de durată, trebuie să arătăm că aceste companii se califică să strângă bani la Bursă”, a spus Andrei Cionca.

El a adăugat că, privind criza actuală comparativ cu cea din urmă cu un deceniu, băncile gestionează mult mai bine situaţia, iar statul comunică şi el mai bine decât în trecut.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.