Reţeaua HUB Convenience a ajuns la 22 de unităţi

4 ian 2019 Autor: Mădălina Panaete

HUB Convenience, brand din portofoliul global Lagardère Travel Retail, este un concept internaţional care oferă călătorilor pe distanţe scurte şi lungi o gamă de produse convenience, completată de alimente proaspete (sandviciuri, salate, sucuri din fructe proaspete, lactate, produse de patiserie, cafea proaspăt măcinată). Astfel, în general magazinele HUB Convenience se regăsesc în zonele aglomerate precum guri de metrou, gări, clădiri de birouri sau aeroporturi.

De altfel, cele 22 de magazine HUB Convenience din România se regăsesc în 14 staţii de metrou şi centre de afaceri din Capitală, în aeroporturile din Timişoara, Sibiu şi Oradea, precum şi în gări (Ploieşti, Craiova).

Lagardere Travel Retail încheie un contract de prestări servicii cu firma antreprenorului, în baza căruia acesta preia un magazin complet utilat şi amenajat. Investiţia în magazin, precum şi costurile ulterioare de utilităţi şi chirie sunt acoperite de Lagardere Travel Retail. Taxa de franciză este de 5.000 de euro, dar reprezintă practic garanţia depusă de antreprenor în momentul intrării în sistem. În acelaşi timp, stocul de produse aparţine Lagardere Travel Retail.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.