Urmează conferinţa ZF/Banca Transilvania Hello, Cluj! 22 octombrie. Topul celor mai mari zece afaceri antreprenoriale din Cluj

21 oct 2019 Autor: Mădălina Panaete

Cele mai mari zece afaceri româneşti din judeţul Cluj au avut în 2018 afaceri cumulate de peste 3 miliarde de lei, ceea ce reprezintă 5% din cifra de afaceri totală raportată la nivelul întregului judeţ care se ridică la circa 60 de miliarde de lei, arată o analiză a ZF realizată cu ajutorul Confidas, platformă de analiză financiară a companiilor. Cea mai mare companie antreprenorială românească din judeţul Cluj a fost anul trecut Punctual Comimpex, distribuitor de bunuri de larg consum controlat de Vasile Mureşan.

Ziarul Financiar şi Banca Transilvania vă invită la evenimentul Hello, Cluj, care va avea loc astăzi, 22 octombrie  la Cluj. În cadrul evenimentului, ZF şi Banca Transilvania aduc la aceeaşi masă antreprenori din Cluj pentru a găsi împreună soluţii şi idei comune pentru dezvoltarea mediului antreprenorial din oraş. Judeţul Cluj se poziţionează pe locul 5 în topul judeţelor în funcţie de cifra de afaceri raportată de companii într-un clasament în care este inclus şi Bucureştiul. 

Faţă de anul 2008, ultimul an cu creşteri importante pentru economia locală înainte de criză, cifra de afaceri a companiilor din judeţ s-a dublat, însă mai puţin de jumătate din rulajul anual este adus de companii antreprenoriale româneşti.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.10.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.