Antreprenori locali

Un lanţ de 22 de magazine cu produse naturiste se extinde în zona Dobrogei

13 aug 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Vitamix, un lanţ de 22 de magazine în care sunt comercializate produse naturiste, se extinde în zona Dobrogei după achiziţia unor magazine cu profil naturist şi va ajunge la o reţea de 32 de locaţii în 2018. Afacerile companiei Adams Vision, care deţine brandul Vitamix, au ajuns la 14 milioane de lei în 2017, în creştere cu 40% faţă de anul anterior. „Am mai deschis magazine în Alba Iulia, Arad, Turnu Severin, vom deschide în Cluj-Napoca, în Satu Mare. Încercăm să deschidem în locuri tranzitate, cu trafic şi cu vad comercial foarte bun. Am făcut o achiziţie a unui lanţ de magazine din zona Dobrogei, anul acesta vom termina cu cel  puţin 32 de magazine. Este o efervescenţă pe piaţă în sensul că am observat că se restrânge numărul de jucători“, a spus pentru ZF Zsolt Benedek, acţionarul companiei.

Portofoliul de produse al companiei include supli­mente alimentare, uleiuri cosmetice, uleiuri esen­ţiale, produse cosmetice şi alimente sănătoase (pro­duse fără gluten, fructe uscate, cereale şi seminţe neprocesate).

În 2018, antreprenorul aşteaptă afaceri de 20 de milioane de lei, în funcţie de cât de repede vor fi integrate noile magazine.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.08.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.