Antreprenori locali

Temad din Braşov, distribuitor de materiale de construcţii, şi-a bugetat un profit cu 30% mai mare în 2019, până la 18 milioane de lei

25 aug 2019 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Distribuitorul de materiale pentru construcţii şi industrie Temad din Braşov, deţinut de omul de afaceri Florin Madar, estimează că profitul companiei ar urma să ajungă la 17,5 milioane de lei până la finalul acestui an, cu 30% mai mult comparativ cu anul trecut, potrivit datelor transmise de companie pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie - ediţia 2019, lansat pe piaţă în luna iunie.

Compania ţinteşte să atingă o cifră de afaceri de 195 de milioane de lei, în creştere cu 10% faţă de anul trecut. Numărul mediu de angajaţi preconizat este 252, cu şase mai mult decât în 2018. Anul trecut, businessul companiei a ajuns la 180 de milioane de lei (39 mil. euro), în creştere cu 12% faţă de anul anterior, fiind unul dintre cei mai buni ani din istoria Temad.

Temad distribuie materiale pentru hi­droizolaţii, zugrăvit, ame­najări interioare, fi­nisaje, instalaţii, scule elec­trice, vopsele, lacuri, grunduri. Compania din Braşov, deţinută de omul de afaceri Florin Madar, are un buget de investiţii de 1,9 milioane de lei pentru întregul an 2019.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.08.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.