Playtika împreună cu Qualitest investesc 6 mil. $ pentru deschiderea unui centru R&D la Bucureşti. „Am ales să deschidem campusul şi centrul de excelenţă în România datorită pre­gătirii de top a progra­ma­torilor români şi a ingi­ne­rilor de testare software.“

15 apr 2019 Autor: Ioana Nita

Qualitest, cea mai mare companie de testare software şi asigurare a calităţii, s-a aliat cu Playtika, compania israeliană de jocuri deţinută de un consorţiu de firme chineze condus de Giant, pentru a deschide un centru de cercetare-dezvoltare în România, la Bucureşti, unde a recrutat deja 120 de persoane. Planul celor două companii este să ajungă la peste 400 de angajaţi în următorii 2-3 ani.

„Qualitest, împreună cu Playtika, clientul nostru, am ales să deschidem campusul şi centrul de excelenţă în România datorită pre­gătirii de top a progra­ma­torilor români şi a ingi­ne­rilor de testare software recu­noscută la nivel mondial şi care a atras până acum branduri globale din regiune“, a declarat pentru ZF Tali Shem Tov, managing director în ca­drul Qualitest, pentru centrele din Israel şi Europa de Est. Investiţia în centrul din Româ­nia s-a situat la 6 milioane de dolari şi a fost reali­zată de Playtika în parteneriat cu Qualitest.

Compania de origine americană Qualitest are în total 14 centre în SUA, Marea Britanie, Israel, India şi mai nou şi în România.

 

 

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.