Omniasig vrea să devină mai profitabilă: Vrem să ne concentrăm mai mult pe zona asigurărilor de locuinţe şi spre asigurări de sănătate, unde există potenţial mare de creştere

23 ian 2020 Autor: Mircea Nica

Compania de asigurări Omni­asig urmăreşte să se dezvolte pe segmentul non-auto, pentru a creşte profitabilitatea, însă nu vrea să renunţe nici la partea asigurărilor auto Casco şi RCA, şi vrea să fie mai activă şi pe zona asigurărilor de locuinţe, unde există un potenţial foarte mare, reiese din declaraţiile lui Mihai Tecău, CEO al Omniasig.

„Avem diversificare în portofoliul nostru, iar oportunitatea de pe piaţă este de a creşte sustenabil mai accelerat în zona de non-auto. Cu toate acestea nu dorim să părăsim zona de auto. Pe driver-ul de profitabilitate, partea de non-auto este zona în care vrem să ne dezvoltăm. De asemenea, există un potenţial imens în România pe zona asigurărilor de locuinţe, unde ne dorim să fim mult mai prezenţi“, a explicat CEO-ul Omniasig într-un interviu pentru ZF. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.01.2020

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.