Grupul lituanian Apex deschide în august hotelurile Hilton Garden Inn de la Otopeni şi Courtyard din Floreasca. Investiţiile totale în cele două hoteluri ajung la 50 mil. euro

3 iul 2019 Autor: Mirabela Tiron

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală hotelul Hilton Garden Inn, va deschide în august hotelurile Hilton Garden Inn de la Otopeni şi Courtyard by Marriott din zona Floreasca.

„Suntem în stadiu avansat de finalizare a celor două hoteluri. În total investiţia directă în cele două unităţi se ridică la 50 de milioane de euro. Am făcut angajări, am găsit oameni pe piaţa locală, vom ajunge la aproape 200 de oameni în cele două hoteluri“, a spus pentru ZF Igor Onuţa, coordonatorul operaţiunilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România.

Pentru conducerea hotelului Courtyard by Marriott din Bucureşti, grupul lituanian l-a recrutat deja ca general manager pe Adrian Adam, care a lucrat pentru lanţurile Crowne, Hilton şi Radisson Blu, unde a coordonat echipele de vânzări, revenue, marketing & PRÊ şi operaţiuni.

Pe de altă parte, hotelul Hilton Garden Inn de la aeroportul din Otopeni va fi condus de Anca Cristea, un executiv cu experienţă hotelieră în ţară şi în străinătate. Anterior, ea a condus un hotel din Sarajevo (MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort&Spa) dar şi hotelul K plus K din Capitală, potrivit Linkedin.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.07.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.