Familia Dogariu deschide un nou hotel în Capitală: ibis Styles, o investiţie de 10 milioane euro

13 feb 2020 Autor: Mădălina Panaete

Dentotal Hospitality, companie controlată de familia de antreprenori Dogariu, care mai deţine şi hotelul Mercure din zona Ateneul Român, va deschide în aprilie hotelul de trei stele ibis Styles din zona Ştirbei Vodă din Capitală, conform datelor de pe un panou de pe clădirea care va deservi unitatea hotelieră.

Noul hotel va avea 160 de camere şi a necesitat o investiţie de circa 10 mil. euro, conform surselor ZF.

În România, sub brandul ibis Styles mai sunt deschise hoteluri în Bucureşti (ibis Styles Erbas) şi în Arad, dar pe listă mai sunt câteva proiecte de acest fel care va urma să fie deschise în perioada următoare. Brandul ibis Styles este operat de lanţul hotelier Orbis, care mai administrează în România şi alte branduri precum Mercure, Pullman, ibis sau Novotel.

Primul pariu al familiei Dogariu pe piaţa hotelieră a fost hotelul Mercure, care a fost deschis la finalul anului 2014 în urma unei investiţii de circa 9 milioane de euro. Hotelul are 114 camere.

Unitatea mai cuprinde trei săli de conferinţă, un centru de fitness şi o parcare subterană cu 30 de locuri.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.