Dragoş Militaru, managerul care a condus Fabryo, a fost recrutat de Kandia Dulce

12 feb 2019 Autor: Mădălina Panaete

Kandia Dulce, cel mai mare producător de ciocolată de pe plan local, l-a numit în funcţia de director general pe Dragoş Militaru, managerul care a condus timp de şase ani producătorul de vopsele Fabryo. Acesta l-a înlocuit în această funcţie pe Roman Melesh, care a condus compania timp de aproximativ trei ani.

Dragoş Militaru, 49 de ani, revine astfel în industria bunurilor de larg consum, după ce anterior a activat mai bine de 15 ani în cadrul sistemului Coca-Cola ( format din producător şi proprietarul mărcilor). Ultima funcţie ocupată în cadrul Coca-Cola România a fost cea de market operations director în regiune, arată datele de pe site-ul de socializare de business LinkedIn. Ulterior, el a lucrat în cadrul companiei de telecomunicaţii UPC. Absolvent al Facultăţii de Electronică,  Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, managerul s-a retras anul trecut de la conducerea Fabryo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de lacuri şi vopsele, dar a rămas în companie o perioadă ca şi consultant.

Kandia Dulce, companie care deţine o unitate de producţie în Bucureşti şi branduri precum Kandia, Măgura sau Rom, a avut în 2017 (ultimele date disponibile) o cifră de afaceri de 142 de milioane de lei (31 mil. euro) şi peste 450 de angajaţi, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.