Daniel Guzu, Duraziv: Investim 2 mil. euro într-o nouă fabrică de profiluri metalice

18 oct 2018 Autor: Mirabela Tiron

Omul de afaceri Daniel Guzu, care controlează producătorul de materiale de construcţii Duraziv şi alte afaceri îm agricultură, spune că anul viitor va construi o nouă fabrică de profiluri metalice, o investiţie estimată la 2 milioane de euro.

„Vânzările au fost mai mari cu 10% până acum, consumul este în creştere. Continuăm investiţiile, anul viitor vrem să facem o fabrică nouă de profiluri metalice pe aceeaşi platformă, dar şi să extindem producţia de vopsele“, a spus pentru ZF antreprenorul Daniel Guzu.

Duraziv are în prezent trei unităţi de producţie unde realizează mortare uscate, vopsele şi tencuieli pe bază de apă, şi o fabrică de profiluri metalice. Toate unităţile sunt situate în localitatea Popeşti-Leordeni, de lângă Bucureşti.

Anul trecut, Duraziv a finalizat cu o cifră de afaceri de 111 milioane de lei,  în creştere cu 11% faţă de anul anterior şi dublu faţă de nivelul înregistrat în 2010. Mai mult de jumătate din cifra de afaceri este adusă de vopsele şi mortare uscate.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.10.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.