Cu bani din SUA, hub-ul tech Silicon Forest din Cluj investeşte 200.000 euro pentru deschiderea celei de-a doua locaţii

22 aug 2019 Autor: Ioana Nita

GABRIEL RUSU, Silicon Forest: În primul an de activitate al hub-ului încasările lunare s-au ridicat la aproximativ 25.000 de euro.

Silicon Forest, spaţiul de coworking şi hub de tehnologie fondat anul trecut în Cluj-Napoca, a investit 200.000 de euro pentru deschiderea celei de-a doua locaţii, în acelaşi oraş, aceasta având o suprafaţă de 1.200 mp şi fiind situată într-o clădire de lângă Parcul Central din Cluj-Napoca.

„Deschiderea celei de a doua locaţii este planificată pentru finalul lunii septembrie 2019, cu o investiţie care se ridică la aproximativ 200.000 euro. Aceste fonduri au fost obţinute de la investitori din Statele Unite. Cu unii dintre aceştia avem deja o colaborare mai lungă, iar unii ni s-au alăturat cu ocazia acestui nou proiect“, a declarat pentru ZF Gabriel Rusu, cofondator al Silicon Forest.

El împreună cu doi investitori americani, Boaz Gilad, founder şi CEO al Brookland Capital şi Guy Praisler, CEO al Dine Market, au înfiinţat hub-ul, dedicat în principal industriei IT&C, în iunie anul trecut tot în urma unei investiţii de 200.000 de euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.08.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.