Consultanţii fiscali de la PwC: „Este nevoie de o schimbare pozitivă majoră care să dea un impuls mediului economic“

19 feb 2020 Autor: Ramona Cornea

În anul 2020, consultantanţii fiscali cer administraţiei măsuri pentru asigurarea sustenabilităţii şi creşterii economice care pot influenţa pozitiv şi pot echilibra balanţa bugetară.

„Pe lângă măsurile punctuale, este nevoie de o schimbare pozitivă majoră care să dea un impuls mediului economic. Ne întrebăm dacă începutul reformei ANAF ar putea reprezenta un punct de referinţă al acesteia în 2020“, a declarat miercuri Daniel Anghel, liderul departamentului de consultanţă fiscală şi juridică al PwC România, în cadrul conferinţei anuale de taxe a companiei de consultanţă fiscală.

Mirela Călugăreanu, preşedintele ANAF, afirmă că procesul de digitalizare de la nivelul instituţiei nu a fost abandonat şi că nevoia de digitalizare este clară.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.02.2020

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.