Antreprenori locali

Constructorul sucevean Concret Construct şi-a majorat afacerile cu 48%, la 241 milioane de lei. Compania a lucrat la realizarea mai multor ansambluri rezidenţiale, a unor cămine culturale, fabrici şi magazine

15 mai 2019 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Concret Construct, o companie de construcţii din Suceava, deţinută de patru acţionari români, a con­ti­nuat să crească în 2018 şi şi-a majorat afacerile cu 48%, pâ­nă la 241 mil. lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Mi­nis­terului de Finanţe. Profitul a urcat la 2,5 mil. lei, în creş­tere tot cu 48%, iar numărul mediu de angajaţi a ajuns la 286.

Compania a cunoscut o creştere accelerată a afacerilor în ultimii ani, astfel că businessul a crescut de aproape patru ori în perioada 2013-2018.

Oficialii companiei nu au răspuns solicitării ZF refe­ri­toare la evoluţia businessului anul trecut.

Concret Construct a fost înfiinţată în 2007 şi este con­du­să din funcţia de director general de Mihai Corneliu Creţu, care este, de altfel, şi unul dintre acţionari, cu o par­ti­cipaţie de 30%. Ceilalţi doi acţionari care au câte 30% din acţiuni deţin şi ei funcţiile de director general executiv (Mihai Grîul), respectiv director de mecanizare (Gheorghiţă Sandu). Lor li se adaugă Dan Gârjoabă cu 10%.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.