Cine vine la ZF Bankers 2020, 14-15 iulie, şi care vor fi temele de discuţii

9 iul 2020 Autor: Cristian Hostiuc

ZF Bankers este cel mai important eveniment anual dedicat industriei bancare din România, unde principalii bancheri, BNR, consultanţi, avocaţi şi analişti discută despre situaţia la zi a sistemului bancar, despre strategiile de piaţă ale fiecărei bănci, despre politicile de creditare, dar şi de risc, despre evoluţiile macroeconomice care au impact în businessul companiilor şi în viaţa clienţilor de retail.

În acest an vor fi 26 de speakeri la ZF Bankers, care vor încerca să creioneze situaţia actuală din piaţă, să discute cum vor traversa băncile prin această nouă criză şi mai ales cum va arăta banca viitorului, în condiţiile în care digitalizarea se accelerează, iar jucătorii de tehnologie încep să muşte din piaţă.

Leonardo Badea, viceguvernator BNR, va încerca să explice politicile actuale ale Băncii Naţionale prin care se încearcă scăderea dobânzilor la lei, stabilitatea cursului de schimb şi asigurarea de lichiditate a băncilor, astfel încât banii să se ducă în economia reală. Conferinţa va fi transmisă pe www.zf.ro şi pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2020

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.