CEO-ul L’Oréal România şi Moldova preia conducerea businessului pe alte nouă pieţe

27 feb 2020 Autor: Cristina Roşca

Vanya Panayotova (foto), executivul de originie bulgară care conduce de la începutul lui 2019 operaţiunile L’Oréal din România şi Republica Moldova, va prelua de la 1 martie 2020 şi funcţia de general manager al companiei pe pieţele din zona Adria-Balcani. Este vorba de operaţiunile din Bulgaria, Croaţia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Slovenia, Albania, Muntenegru, Macedonia de Nord şi Kosovo. Ea va păstra şi funcţia actuală, respectiv va continua să conducă afacerea din România a gigantului francez, un business de circa 500 mil. lei, şi pe cea din Republica Moldova.

Vanya Panayotova s-a alăturat L’Oréal în 2018 şi a lucrat anterior pentru gigantul american P&G timp de 14 ani în diferite funcţii. În 2004 s-a mutat prima dată în România pentru o poziţie în interiorul companiei pentru ca apoi să primească primul job de country manager în Serbia. A revenit apoi pe plan local înainte de a schimba compania - Kraft (pe atunci Mondelez), activă în domeniul dulciurilor. În 2019 a revenit pentru a treia oară în România să locuiască, ca CEO al operaţiunilor locale.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.02.2020

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.