„Street Food Park“ cu 20 de comercianţi în centrul Capitalei: „Nu închiriem spaţii, ci le administrăm noi pe toate“

21 sep 2017 Autor: Roana Rotaru

Paul Nicolau, antreprenorul care deţine în Bucureşti mai multe restaurante printre care Taverna Racilor sau SeaFood Shaorma, deschide în centrul Capitalei o locaţie amenajată sub forma unui parc de restaurante, denumit Wahaka Street Food Park, care va găzdui 20 de vendori.  

Toţi comercianţii sunt parte a Max Group Company (MGC), umbrela sub care sunt grupate mai multe investiţii din HoReCa ale lui Paul Nicolau.

„Street Food Park-ul va fi deschis zilnic, pe toată perioada anului. Nu închiriem spaţii, ci le administrăm noi pe toate. Vor fi specialităţi pe bază de fructe de mare, burgeri, mâncare chinezească, clătite şi multe alte specilităţi“, a spus Paul Nicolau, proprietarul Wahaka Street Food Park. Parcul de restaurante se întinde pe o suprafaţă de circa 2.000 metri pătraţi şi este acum în curs de amenajare, urmând să fie deschis pe 28 septembrie 2017.

Antreprenorul Paul Nicolau speră la vânzări totale de circa 100.000 de euro pe lună cu Wahaka Street Food Pak.  „Noi am tot participat la tot felul de festivaluri şi am văzut că există o deschidere mare a publicului către street food şi am luat decizia de a deschide un street food park, de a găti în faţa oamenilor“.

În cadrul parcului de restaurante Wahaka Street Food Pak vor fi prezenţi vendori precum Trattoria Monza, Taverna Covaci, restaurantul Santorini, Baba Novacco şi alţii. 

Taverna Racilor, care operează sub compania Premium Raci, a avut anul trecut vânzări de 174.000 lei (peste 38.000 euro) şi a înregistrat pierderi de 486.000 lei (108.000 euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Restaurantul Santorini, care operează sub compania Empaty Santorini, a încheiat anul 2016 cu afaceri de 885.000 lei (aproape 200.000 euro) şi a obţinut un profit net de 215.000 lei (48.000 euro), potrivit datelor publice.

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2017

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.