În orice afacere de la zero iei în calcul şi eşecul. Cum faci ca eşecul potenţial să nu se transforme în sperietoare? “ Niciodată nu mi-a fost frică de muncă. Dacă acest pariu nu-mi ieşea, îmi strângeam lucrurile şi eram obişnuit să fiu nomad, mă întorceam, făceam alţi bani şi o luam de la capăt”.

♦   Bogdan Jufă, un băcăuan mutat la Târgu Jiu special ca să deschidă acolo o cafenea 5 to go spune că nu i-a fost frică nici atunci când a rămas cu 100 de euro din 32.000 de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.